Hirdetés

Madden NFL 15 - csinálj gifet kedvenc játékosodról

|

Szeretitek heccelni az ellenfél szurkolóit? Az EA Sports gondolt rátok.

Hirdetés

Most, hogy elkezdődött az NFL-szezon (és beindul a meccsdömping is), a kapcsolódó hírfolyamokat elöntik majd a nagy játékokról készült gifek. A Madden NFL 15 segítségével létrehozhatjuk a sajátjainkat, és már akár a meccs előtt is posztolhatunk ilyeneket. Megjött a GIFERATOR.

A weboldal leírása szerint ahogy a valós meccsek történnek, a Madden technológiájával valós időben készülnek majd a megfelelő nyersanyagok, amikből máris összeállíthatjuk és megoszthatjuk saját gifünket. A GIFERATOR egyébként már él, és az első heti párosítások alapján máris összeállíthatjuk saját mozgóképeinket.

Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztunk egyet a csapatonként elérhető néhány játékos közül, társítunk hozzá egy hátteret, és alkossunk hozzá valami frappáns feliratot. Hiába, a fociszezon egyik legnagyobb öröme a trash talk. Az elkészült gifeket a közösségi oldalakon tudjuk megosztani, de kimásolhatjuk a linkjüket is, így itt meg is mutathatom nektek, mit alkottam a liga egyik legjobb running backjéről.

NFL-rajongók, hadd halljuk, kinek szurkoltok? És a Madden 15 hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)