Hirdetés

Mafia 3 - James atya és John Donovan, Lincoln mentorai

|

Két személy, egy pap és egy CIA-ügynök is hatással lesz Lincoln tetteire. Vajon ki tereli őt a jó útra, és ki viszi bele a rosszba?

Hirdetés

Nem nehéz megtippelni, a papokat ritkán ábrázolják negatív karakterként, de ha megnézitek a fenti trailert, egyértelművé válik. James atya lesz a Lincoln egyik vállán ülő angyal, aki megváltást és lelki békét kínál, John Donovan pedig a másikon pihenő ördög, aki a bosszúra sarkallja emberünket.

Bármelyikükre hallgathatunk, de vigyáznunk kell: döntésünk nem csak Lincolnra, egész New Bourdeaux-ra hatással lehet. Azt, hogy a rendszer pontosan hogyan működik, mennyire változtatja meg a játékmenetet a választásunk, elágazó utakon járhatunk-e, vagy csak a szöveg változik, valószínűleg csak a megjelenés után tudjuk meg.

A Mafia 3 október 7-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A gamescomon megnéztük, és továbbra is hiszünk benne. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)