Hirdetés

Mafia 3 - visszatartja a kiadó a sajtópéldányokat

|

A megjelenés napjáig a sajtónak sem adja ki a Mafia 3-at a 2K Games, így várhatóan csak jövő héten érkeznek majd tesztek.

Hirdetés

Általában azoknál a játékoknál játssza ezt meg egy kiadó, amik még nincsenek teljesen készen a megjelenéskor, vagy nem ütik meg azt a szintet, amit a játékosok elvárhatnak. A Mafia 3-ból viszont annyi játékmenetet láttunk már, annyit hallottunk róla, hogy egyszerűen nem létezik, hogy nagy probléma legyen vele.

Több külföldi oldal jelezte, és mi is azt az információt kaptuk a hazai forgalmazótól, hogy a megjelenés napja előtt, azaz péntekig nem küldi ki a 2K a sajtópéldányokat, így a tesztelést mindenki csak akkor kezdheti meg, ha a játék már a polcokon van. Nem tudjuk, miért alakult így, de reméljük, tényleg nem azért, mert gáz van vele. 

Az embargókról egyébként korábban egy hosszabb cikket is írtunk (amikor a Ubisoft a The Crew-t nem akarta idő előtt kiadni), olvassátok el, ha kíváncsiak vagytok miértekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)