Hirdetés

Mafia 3 - ismerjétek meg Lincoln Clay-t

|

A Mafia 3 egy teljesen új korszakot és egy teljesen új főszereplőt mutat be, akinek minden brutális tette mögött ott rejlik az ok és okozat. De kicsoda valójában Lincoln Clay?

Hirdetés

A Mafia 3-ban a 60-as évek végén, New Bordeux-ban járunk és egy színes bőrű vietnami veteránt, Lincoln Clay-t irányítunk, aki árvaként nőtt fel. Világéletében szeretett volna tartozni valakihez, ezért csatlakozott a hadsereghez és ezért került közel a helyi alvilághoz is. Az olasz maffia térhódítását azonban megsínylette Lincoln és maroknyi csapata, ám az ifjút kemény fából faragták. Ahelyett, hogy feladná a küzdelmet, inkább ellentámadásba lendül újdonsült családjával.

A Mafia 3 legújabb videójában Lincoln Clay kerül a középpontba. A készítők megpróbálnak rávilágítani arra, hogy főhősünk miért változott azzá a brutális gyilkossá, aki könyörtelenül ront neki a legelvetemültebb maffiózóknak és akinek Vitóékkal kiegészítve az a legfőbb célja, hogy leszámoljon a teljes olasz alvilággal, majd uralma alá hajtsa a várost. 

A Mafia 3 megjelenése október 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti tudtok azonosulni Lincoln karakterével vagy túl brutálisnak tartjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)