Hirdetés

Már kedvenc karaktereid illatát szagolva is nyomhatod a Baldur's Gate 3-at

|

Hölgyeim és uraim, ki kér egy raklapnyi Astarion illatgyertyát? A motorolajjal fűszerezett Karlach sem rossz választás.

Hirdetés

A fél szerkesztőségünk Baldur's Gate 3 lázban ég, így bizton állíthatom, hogy mi lennénk a Planeshift Candles kedvenc új kuncsaftjai, ha megtehetnénk. Én személy szerint már most sorban állnék egy tucat Shadowheartért, ha lenne még gyertya raktáron, de sajnos majdnem mindegyik elfogyott.

Amennyiben nem tudnátok, a Planeshift Candles egy különleges illatgyertyákra szakosodott cég, mely nagy örömmel kínál a Baldur's Gate 3 karakterei által ihletett cukiságokat. Az áruk mellett az a legnagyobb baj velük, hogy a rajongók hamar lerabolták a készletet.

Hirdetés

Hacsak nem vagytok Wyll vagy Lae'zel osztatlan szerelmesei, csalódottak lesztek, mert a többiekből egyetlen árva darab sem maradt. Kis vigasz, hogy egyelőre csak az előrendelés első köre futott le, és később jó eséllyel adódhat még több alkalom is kedvenc gyertyáink beszerzésére.

A tudomány nevében egyébként elvégeztem egy kísérletet, és úgy néz ki, hogy a 34 ausztrál dollárba kerülő gyertyák (tehát darabja úgy 8000 forintra jön ki) 37 ausztrál dollárért (úgy 8600 Ft) utazzák át a fél világot. Ha tehát valaki magyarországi címre szeretne majd rendelni a Planeshifttől, jobban teszi, ha hasonló érdeklődésűekkel verődik csoportba, akikkel közösen kér majd egy nagyobb adagot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)