Hirdetés

Már rotyog a következő Blizzard MMO

|

Az egész világ Wrath of the Lich King lázban ég, eközben Paul Sams a Blizzard következő MMO játékáról beszél.

Hirdetés

Tikk-takk-tikk-takk, ezerrel robog felénk a Wrath of the Lich King expanzió, hazai seregeink elindultak a hetekkel ezelőtt kijelölt találkozási pontra és harcba szállnak a méretes (még mindig nem fröccsöntött!) Frostmourne acélpengéért. Magyarországon fergeteges nyitóparti keretében kiolvasztásra kerülnek a bejegelt kópiák, kicsiny országunk mellett számos nációban éjszakai hepajt rendeznek a várva-várt kiegészítő méltó fogadtatására. Londonban szintén összegyűlnek a Wrath of the Lich King-re kiéhezett rajongók, akik kérdésekkel és gratulációkkal bombázhatják a Blizzard üzemeltetési vezérigazgatóját. Paul Sams néhány mondat erejéig kitért következő, hangsúlyoznánk, fejlesztés alatt álló MMO alkotásukra. Régóta tudunk egy másik Blizzard MMO létezéséről, a játékosok néhány óra alatt képesek megduplázni a papírra vetett irodalmi alkotások összesített oldalszámát fórumbejegyzéseikkel, ha valahol felbukkan a téma. Nos, ismét felbukkant, de ezúttal hivatalos megfogalmazásban, természetesen zsíros részletek nélkül.

pauls.jpg
 

Paul Sams következő generációs MMO játékról beszélt, szeretnének egy újabb nagyszerű alkotással előrukkolni, azonban újfajta utakra tévedtek, egészen különleges produktummal kívánnak előrukkolni. Említettük, hogy titokzatos termékük már felkerült a munkapadra, jelenleg olyan kezdetleges állapotban leledzik gyermekük, hogy mutogatásával valószínűleg ártanának egészségünknek. Az üzemeltetési vezérigazgató hosszas körmondatokban ecsetelte, milyen fontosnak tartják minőségi alapelveiket, ennek fényében eltekinthetünk a mielőbbi leleplezésétől. A kérdésre, hogy mikor hallhatunk először újdonsült játékukról az ilyenkor alapértelmezett válasz érkezett, „még nem tudom". Abban biztosak lehetünk, megfelelő tapasztalattal rendelkeznek masszívan multiplayer online játékok terén. És a népizgatás terén. Egy biztos, ma este reflektorfényben Wrath of the Lich King! Ott találkozunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)