Hirdetés

Már tudjuk, mi az új Mortal Kombat címe, más részletek is kiszivárogtak

|

Ezek alapján megerősítést nyert a NetherRealm játékával kapcsolatos találgatások egyike.

Hirdetés

Idén több, a verekedős játékok műfaján belül kiemelt szerepet játszó franchise is megújul: rövidesen a Street Fighter 6-ban pofozhatják fel egymást a rajongók, de a Tekken 8 is szélesre fogja tárni a kapuit belátható időn belül. Hozzájuk csatlakozik majd a NetherRealm következő alkotása is, amely a várakozásokkal ellentétben nem az Injustice 3 lesz, hanem egy új Mortal Kombat.

A bejelentésnek már elkezdett megágyazni a stúdió rejtélyes teaserekkel, amelyekből előbb arra jutottak a rajongók, hogy a Mortal Kombat 11 eseményei folytatódnak, majd pedig az a nézet kezdett teret hódítani, hogy inkább rebootra érdemes számítanunk. Nos, úgy tűnik, hogy az utóbbi elmélet lesz a helyes.

Hirdetés

A Twitteren @billbil_kun néven aktív szivárogtató és adatbányász jóvoltából ugyanis kiderült, hogy a következő rész a Mortal Kombat 1 címet kapta, azaz Ed Boon és csapata ismét rebootolja a szériát. Ezt az értesülést azóta az Insider Gamingnek is sikerült megerősítenie.

Kiderült továbbá, hogy a Mortal Kombat 1 kihagyja a PlayStation 4-et és az Xbox One-t, ugyanakkor Nintendo Switchre is elhozza a Warner, nem csak PC-re, PS5-re és Xbox Series konzolokra. A vásárlók három különböző verzióból választhatnak majd, a Standard változat 69,99 dollár lesz, a Premium kiadás 109,99 dollárba, a gyűjtői csomag pedig 249,99 dollárba kerül adók nélkül. Az említett switches port ára 59,99 dollárról indult.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)