Hirdetés

Mégis lesz szex a Starfieldben, utána meg is beszélhetjük a partnerünkkel - itt vannak az első pikáns részletek

|

Okkal ajánlja felnőtt gamereknek az ESRB a Bethesda ambiciózus szerepjátékát.

Hirdetés

Miután a Redfall fogatlan vérszívónak bizonyult, kisebb részben a Forza Motorsport, de leginkább a Starfield vállain nyugszik az Xbox branden ejtett csorba kiköszörülésének mázsás terhe. Gyaníthatóan most még nagyobb a nyomás Todd Howard csapatán, hogy egy minden elemében kiváló alkotást tegyenek le az asztalra, ami - valljuk be -, a Bethesda és a bugok kapcsolatának ismeretében szinte a lehetetlennel határos. Már csak azért is herkulesi feladat egy ilyen komplex alkotást hibátlanra csiszolni, mert méretét tekintve maga mögé utasítja a stúdió összes korábbi alkotását.

De a világűr és a Starfield tartalmainak felfedezését nem mindenkinek ajánlják a korhatár-besorolást végző szervezetek. Előbb az ausztrálok véleményét ismerhettük meg, most pedig az amerikai ESRB állította ki a sci-fi szerepjáték bizonyítványát. Van azonban egy lényeges eltérés a két szervezet ítélete között.

Hirdetés

Míg az ausztrálok összegzéséből azt olvashattuk ki, hogy az erőszak, a trágár beszéd és a tudatmódosító szerek fogyasztása mellett a szexualitás visszafogottan jelenik meg, csupán némi meztelenségre számíthattunk. Az ESRB azonban világossá tette, hogy a szex nem marad ki a játékból, bár aki arra számít, hogy a csapat a BioWare és a CD Projekt RED nyomdokain haladva ízlésesen megrendezett filmbetétekkel jutalmazza kalandjainkat, valószínűleg csalódni fog, mi inkább arra tippelünk, hogy diszkréten elsötétül a képernyő, amikor sor kerül az aktusra.

Azt követően viszont megdumálhatjuk aktuális partnerünkkel, hogy mi történt, méghozzá olyan pazar mondatokat választva a dialógusopciók közül, mint hogy "Az élet egy nemi úton terjedő betegség, amelynek 100%-os a halálozási rátája.", vagy hogy "Nem bánom, ha vadulunk, de legközelebb próbáljuk ki jetpackek nélkül."

Az ESRB is kiemelte a kábítószerek, jelen esetben az Aurora szerepeltetését és használatát, ami annak tükrében, hogy az egyik fő helyszín a kábszerbizniszre épül, aligha lehet meglepő. Mi több, az egyik küldetés során egy droglaborban fogunk dolgozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)