Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - érkezik a Definitive Edition?

|

Feltűnt egy internetes webáruházban a Metal Gear Solid V legújabb kiadása, ami a nem kimondottan titokzatos Definitive Edition alcímet viseli.

Hirdetés

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a játékot körülvevő viták és problémák ellenére a tavalyi év egyik legjobban sikerült alkotása lett, szóval nem meglepő, hogy a Konami szívesen kiadná még néhányszor.

A napokban a Dell weboldalán tűnt fel a Metal Gear Solid V: Definitive Edition október 11-es megjelenési dátummal, valamint 50 dolláros árcímkével ellátva. Az sajnos nem derül ki, hogy pontosan mit tartalmaz a csomag, mivel kép nincsen hozzá és semmilyen szöveg sem szerepel a termék mellett, de ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy a Ground Zeroes, a The Phantom Pain és néhány DLC található meg benne.

Platformok tekintetében csak jelen generációs konzolokat találunk, a PC valamiért nincs itt, de könnyen lehet, hogy ez azért van, mert ennek a terméknek még nem is kellene szerepelnie az oldalon.

Ti mit gondoltok? Tetszene egy teljes kiadás a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)