Hirdetés

Minecraft: Story Mode - ingyenes lesz az első rész, de nem minden platformon

|

Bár az ingyenesség régiózárát hamarosan feloldják a Minecraft: Story Mode készítői, néhány platformon nem kapjuk meg ajándékba az első epizódot.

Hirdetés

Most, hogy lezárult a Minecraft: Story Mode történeti íve, további epizódoktól nem remélheti a Telltale, hogy új vásárlókat szerezhet. Így egy szimpatikus húzással ingyenessé teszik a The Order of the Stone című első részt, Észak-Amerika után "nagyon hamar" Európában is.

A döntés kivitelezésébe viszont valószínűleg a Microsoftnak is volt némi beleszólása a Minecraft tulajdonosaként. Ugyanis PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Android és iOS mellett PC-n nem kaphatjuk meg akárhogy a Minecraft: Story Mode nyitányát, hanem mindenképpen a Windows Store-on keresztül kell beszereznünk, ha ingyen szeretnénk hozzájutni. A nem Windows 10-es PC-k mellett így a PS Vita és a Nintendo Wii U marad még ki a sorból. Viszont aki a többi platformon játszik, az ingyenes első rész után kedvezményes áron szerezheti meg a Minecraft-kaland maradékát.

Ti kipróbáljátok majd a Story Mode-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)