Hirdetés

Mozgóképen a The Walking Dead: Survival Instinct

|

A korábban bemutatott pár másodperc semmi ahhoz képest, hogy most másfél percnyi gameplay jelenetet láthatunk a The Walking Dead FPS-ből.

Hirdetés

A Telltale már bebizonyította, hogy lehet minőségi és a The Walking Dead névhez méltó játékadaptációt is fabrikálni az AMC csatornán futó sorozatból, remélhetőleg a Terminal Reality munkájában sem kell csalódnunk.

A The Walking Dead: Survival Instinct pár másodpercet engedett csak magából megmutatni a nagy karácsonyi kavarodásban, de azoknak volt igaza, akik mérget mertek volna venni rá, hogy még idén begurul egy hosszabb játékmenetet taglaló előzetes. Így is történt, a zombis lövölde másfél percnyi gameplay trailert kapott, végigjátszása pedig azért lesz ildomos, mivel a sorozat előzményét taglalja. A Dixon testvérpár (Daryl és Merle) nem vesztik el a fejüket egy csapat járkáló között sem, a játékmenetben keveredni fog a lopakodás, a közelharc és azt sem szabad elfelednünk, hogy nagyobb túlerővel szemben mit sem ér, ha felvesszük a harcot.

A koncepció ígéretes, mindazonáltal nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a textúrák látványosan alacsony felbontásúak, a zombik kinézetén van még mit javítani és a mozgásuk sem nevezhető éppen hibátlannak, de a fejlesztők valamikor 2013-ra ígérik a végső változatot, addig pedig javíthatnak az összképen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)