Hirdetés

[MOZi] Revolutions plakátok

|

Jó híreim van a Mátrix-rajongóknak! Az első, hogy előkerült 4 hivatalos poszter a harmadik részt népszerűsítendő... szerintem ezek sokkal szebbek, mint amiket az Újratöltve idején mutogattak (tudjátok, azok a fej nélküli, fehér háttéren feszítő főszereplők...), bár kétségtelen, hogy azok is nagyon egyediek voltak. Valahogy érezni lehet, hogy a harmadik rész más lesz... a filmzenében egy szemernyi rock sem lesz megtalálható, csakis Don Davis (a zeneszerző) 99 fős zenekarán és 80 fős kórusán lesz a hangsúly, ezzel is jelezve a film monumentálisságát. Továbbá az is új információnak számít, hogy immáron valóban világpremierben mutatják be a trilógia befejező részét: Magyarországon az eddigi november 20-i dátum helyett már november 6-án lesz a premier!! Ez egészen pontosan 2 héttel korábbi időpont és mindössze egy nappal késsük le az amerikai mozibemutatót, ami azért nem kis szó! Lehet hát örülni és gyűjteni a pénzt, hogy a premier előtti díszvetítéseken Neóhoz hasonlóan fekete köpenyben és napszemüvegben jelenhessünk meg. Ügyesebbek elkezdhetnek megtanulni repülni is :D Aki naprakész akar lenni a Mátrix világában, látogassa rendszeresen a FreeYourMind.hu fanoldalt!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)