Hirdetés

MSI Big Bang XPower - X58-as nagy durranás

|

A tajvani gyártó új, LGA1366-os processzor foglalattal szerelt csúcsmodellel örvendezteti meg a felhasználókat. A Big Bang XPower méltó ellenfele lehet a konkurens megoldásoknak is.

Hirdetés

Az X58-as alaplapok megjelenése idején az MSI Eclipse SLI néven egy igen jó tudással felvértezett terméket mutatott be, amelyet később az európai Master Overclocking Arena rendezvényeken is használtak. A konkurencia egyre erőteljesebb nyomása miatt azonban hamarosan időszerűvé vált egy felszereltebb modell bemutatása is, az Eclips Plus azonban leginkább csak papíron szerepelt jól, a kész termékkel kapcsolatban meglehetősen sok negatív visszajelzés érkezett. Épp ezért sokáig nem volt igazi X58-as zászlóshajója az MSI-nek, ám a márciusi CeBIT-en egyértelművé vált, hogy a gyártó nem hagyja veszni az Intel felső kategóriás platformját, új csúcsmodell bemutatására készülnek.

Ha érdekel, hogy pontosan mit tud az új zászlóshajó, akkor tekintsd meg a teljes cikket az MSI gamer hardverei számára léterhozott mini oldalunkon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)