Hirdetés

'Napot...

|

Hali :) Gondoltam annak ellenére, hogy már régen besötétedett, nem írom azt, hogy estét... Valahogy most nincs kedvem. Inkább mindjárt bevezetlek titeket a jóba, hiszen jó néhány érdekességgel várom az errefelé "császkálókat". Ha érdekel valakit, elárulom, hogy folyamatosan készül fórumunk, és, ha minden jól megy, már nem is olyan sokára működésbe is lép. Jelenleg azon dolgozunk, hogy a fontosabb topicokat átemeljük az új rendszerbe, illetve igyekszünk megőrizni mindenkinek a felhasználónevét. Ha ez utóbbi nem sikerül, lehetséges, hogy mindenkinek újra kell majd regisztrálnia... :( De egyelőre dolgozunk a problémán!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)