Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes vasárnap délelőttöt kívánok minden kedves itt és máshol lévőnek! Szomorúsággal hengergetett takaró borul a mai napra, ugyanis valóságos uborkafa telepedett a hírforrások csermelye elé. Ennek ellenére nem kell attól tartani, hogy semmi újdonságot nem látunk a mai napon. Például mindjárt meglátjuk, hogyan fest a nemrégiben jövőre áttolt megjelenéssel szambázó Dungeon Siege 2, mely, hogy miért késik; azt csak a GPG bennfentes barátja, Diablo tudja :).

A 10 legidegesítőbb női kérdés a foci EB alatt: Kik játszanak az izék ellen? Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecítát? Te, a Figónak van felesége? Szerinted melyik csapatnak szebb a meze? Akinek nincs labdája, az miért fut? A hosszabbításra is kiváncsi vagy? Összesen hány félidő van? A németek miért rúgnak olyan erősen? Te, azért lassítják a képet, mert a Vitray már öreg?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)