Hirdetés

NiOh - már nálunk is elérhető a demó

|

Ha ki akarod próbálni a PlayStation 4 exkluzív akció szerepjátékot, akkor itt a remek alkalom, van NiOh demó. Csak béta változat, de akkor is megéri leszedni.

Hirdetés

A mai nappal vált elérhetővé a NiOh kipróbálható verziója Európában és Ázsiában. Mindkét régióban a PlayStation Store részlegéből tudjátok letölteni a játékot. A telepítéshez egyébként egy laza 6,2 GB-s csomagot kell lehúzni.

A NiOh sztorija során William Adams történetét járhatjuk végig, ahogy megszenvedi a japán szamurájok életét az 1600-as években. A történelmi háttérre persze a fejlesztők rápakoltak hatalmas szörnyeket, mágiát és misztikumot, de olyan személyek fognak felbukkanni majd a történet során, mint Hattori Hanzō vagy Tachibana Muneshige.

A demó hírével a Koei Tecmo egy új screenshotot is kiadott a programból, mutatjuk is gyorsan:

Észak-Amerikában valamikor a nap folyamán fog megjelenni a demó, amit egészen szeptember 6-ig lehet majd nyüstölni. Valószínűleg azért fogják ezután levenni a Storeból mert még idénre beígérték a végleges verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)