Hirdetés

No Man's Sky - mennyi ideig tart félig körbesétálni egy bolygón?

|

A No Man's Sky bolygói hatalmasak, még a kisebbeket is sok időbe tart bejárni. TheyCallMeConor kiválasztott egyet, és kipróbálta, mennyi idő alatt ér körbe.

Hirdetés

Valószínűleg láttátok már TheyCallMeConor valamelyik videóját. A youtuber szokása, hogy megnézi, egyes játékok térképének egyik végpontjából mennyi idő alatt juthat el az azzal átellenes pontba gyalog. A No Man's Sky a 46. alanya.

A játék bolygói láthatóan hatalmasak, ezt leszálláskor is jól érzékelhetjük. Conor leszállt egy egész nagy planétára, majd elindult egy irányba. 11 óra és 50 perc múlva átért a bolygó ellentétes pontjára, így végül nem ment teljesen körbe, és nem tudtuk meg, egyáltalán körbe lehet-e sétálni (valószínűleg igen), de megértjük, hogy nem pazarolt erre még 12 órát az életéből. A fenti videó csak 8 perces, nézzétek meg, ha kíváncsiak vagytok rá. 

A Földet az Egyenlítő mentén félig körbesétálni egyébként kb. 5000 óra lenne, szóval a bolygók a Földhöz képest még így is kicsik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)