Hirdetés

No Man's Sky - egyre kihaltabb az űr

|

A kezdeti lelkesedés jóval alábbhagyott, a No Man's Sky univerzumát egyre kevesebb és kevesebb kalandor próbálja felfedezni. Már azt is tudjuk, hogy mennyien maradtak.

Hirdetés

Ahogy No Man's Sky tesztünkben írtuk, a Hello Games projektje jelenleg olyan, mint egy ígéretes játék alfa változata, amely hibáktól és tartalomhiánytól szenved, de később akár még lehet belőle valami. Sőt, a helyén is kezelhettük volna, ha megfelelő a marketing. Ebben az esetben a reklámhatóság sem indított volna félrevezetés miatt vizsgálatot ellenük. 

A közelmúltban megjelent a No Man's Sky kilencedik frissítése, amely elvileg már minden hibát orvosolt, így jöhetnek az új tartalmak, azonban a játékosok döntő többsége ezt már nem várja meg. A Digital Spy által közölt statisztikák szerint a Hello Games játékával augusztus 12-én, vasárnap óránként átlagosan még 194254-en szórakoztak, amely mára lecsökkent óránkénti 2123-ra (a Steam ranglistán pedig a 113. helyen rostokol).

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a felhasználók már több mint 90 százaléka elpártolt a játéktól és a reakciók alapján ha nem történik hatalmas változás (mint az Evolve esetében a free-to-play), akkor nem valószínű, hogy sokan vissza fognak térni hozzá. 

Ti nyüstölitek még a No Man's Sky-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)