Hirdetés

Olyan sportjátékot hoz PC-re az EA, amilyet még soha

|

A Skate 4 lesz a széria első olyan része, ami a monitorainkon is pöröghet majd.

Hirdetés

A Skate franchise hivatalosan is PC-re megy a negyedik résszel. Erről azután győződhettünk meg, hogy az Electronic Arts és a Full Circle  a Twitteren bejelentették, hogy a műfaj kedvelői körében sokra tartott széria új generációs felvonása a számítógépeinket is célba veszi. A hatás kedvéért ezt egy CRT monitor feletti kickflippel mutatták be.

A srácok egyébként nem érezték szükségesnek, hogy túlzottan titokzatoskodjanak a poszttal, mert ugyan maga a videó nem közölt semmi konkrétumot, a "PC_confirmation.exe" kiírás már beszédesebb volt.

Hirdetés

Az EA gördeszkás sorozata eddig konzolexkluzív volt, ezért a bejelentés sokakat kellemes meglepetést okozott. Az első három epizódot kizárólag PS3-on és Xbox 360-on játszhattuk, mielőtt a 2010-es Skate 3 után az egész franchise pihenőre ment. Jó hosszúra...

Szerencsére a negyedik rész fejlesztése már pörög egy ideje, a projekt létezését tavaly erősítették meg hivatalosan. Sajnos még ezek ellenére is viszonylag keveset tudunk arról, hogy mire számíthatunk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)