Hirdetés

Osiris: New Dawn - tovább frissül a No Man's Sky-t feledtető űrszimulátor

|

Ismét bővült a No Man's Sky által hagyott űrt betöltő ígéretes projekt, az Osiris: New Dawn, amelynek legújabb update-je, a Dawn of Aziel már mozgásban is megcsodálható.

Hirdetés

Nem is rajtolhatott volna el jobbkor az Osiris: New Dawn korai hozzáférése, hiszen éppen akkor hallottunk róla először, mikor a játékosok csalódtak a nagyon várt No Man's Sky-ban. Az Osiris pedig majd' mindent tudott, amit előbbi ígért, így nem csoda, hogy figyelünk rá. 

A konzolokra is érkező űrszimulátor most egy új trailert kapott a Fenix Fire jóvoltából, amely az aktuális frissítésre, a Dawn of Azielre fókuszál. Ez új fegyverekkel, meglovagolható szörnyekkel és egy skiffával bővíti az eddigi tartalmakat, természetesen beleértve egy új helyszínt, Aziel fagyos világát is. A videóban mutatnak nekünk némi harcot a rákszerű ellenfelekkel és a jeges környezetet is szemrevételezhetjük, de inkább nézzétek meg odafent magatok, hogy mit tartogat a zimankós Dawn of Aziel update a kalandorok számára. 

Az Osiris: New Dawn PC-n Early Access formában már elérhető, de a tervek szerint 2017 folyamán PS4-re és Xbox One-ra is tiszteletét teszi majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)