Hirdetés

Overwatch - ha kibannoltak, kint is maradsz

|

Mindegy, hogy hányszor veszed meg a játékot. Ha egyszer csaltál és a Blizzard kirakott, akkor nincs visszatérés.

Hirdetés

Az Overwatch permabanok tényleg permanensek. Sok fejlesztővel ellentétben a Blizzardban egy szemernyi kegyelem sincs, és akit egyszer elkapnak, annak annyi. A PCGamer szétnézett egy kicsit a fórumokon és talált is egy érdekes posztot, ahol egy korábbi elmesélte az ő esetét.

"Kibannoltak egy nappal a hivatalos megjelenés után" - meséli a csaló. "Megvettem újra, nem hackeltem ezután egyáltalán, csak kicsit élvezni akartam a játékot. Két nappal később megint kibannoltak."

Ezután újabb vásárlás jött, de ez sem tartott sokáig:

"Előtte letöröltem az Overwatchot teljesen a Launcherrel együtt, nem hackeltem egyáltalán, és élvezhettem is a játékot egy teljes napig."

Emberünk megvette negyedszerre is, lecserélte a MAC címét, HDD ID-jét, átírta a Bios datet, és még VPN-t is használt. A sok fáradozásának jutalma egy újabb bannolt példány volt.

A tanulság az, hogyha szeretitek a játékot (és nem csak az Overwatchról van most itt szó), akkor ne csaljatok, mert ezt nem lehet megkerülni. Akit a Blizzard kitesz, az kint marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)