Hirdetés

Overwatch - megvan, mikor indul a karácsonyi esemény

|

Kiderült, mikor veszi kezdetét az Overwatch ünnepi eventje. Alig pár nap választ el bennünket a karácsonyi mókától!

Hirdetés

Már korábban is beszámoltunk róla, hogy teljesen biztosan érkezni fog egy karácsonyi tematikus event a Blizzard népszerű játékához, most pedig már ki is derült az ünnepi móka nyitónapja. December 13-án startol el az Overwatch karácsony! 

Mindezt a fejlesztők igencsak stílusos módon hozták tudomásunkra, ugyanis Twitteren tették közzé az alábbi igencsak mutatós karácsonyi képeslapot:

Ahogy ti is láthatjátok, a meghívó képen hó borítja a King's Row pályát, így elég valószínű, hogy hidegre fordul a játékbéli időjárás az esemény időtartama alatt. Több mint valószínű az is, hogy a Summer Games és Halloween Terror eventekhez hasonlóan most is kapunk majd mindenféle játékbéli jóságot, amik ezúttal a karácsony szelleméhez illeszkedni. 

Ti például milyen új skinekre számítotok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)