Hirdetés

Készül egy Overwatch-projekt, amihez a Blizzard gyakornokokat keres

|

Valami Overwatch-csal kapcsolatoson dolgozik a kiadó, de egyelőre hét lakat alatt őrzik, hogy miről is van szó.

Hirdetés

A Blizzard hirdetése szerint olyan kalandvágyó fiatalokra van szükség, akik hajlandóak lennének 2018. nyarát a csapattal tölteni és értik, ismerik az Overwatch világát. A leírás szerint egy szimpla nyári gyakornoki programról van szó, de ettől függetlenül többféle elemmel is dolgozniuk kell majd.

Hirdetés

A 2018. nyári kiírásból és az elemekkel kapcsolatos munkából én arra következtetnék, hogy egy eseményhez készülő tartalomhoz keres segítséget a stúdió (már csak azért is, mert a kiírásban általános művészeket keresnek). Lehet, hogy egy Junkertown-szerű animációs videót, vagy esetleg egy új Overwatch mellékágat fejlesztene a nagy B? Egyelőre még sok a kérdés, válaszokat pedig valószínűleg a jövő évig nem is kapunk majd.

Ti mire tippelnétek ezek alapján? Szerintetek milyen titkos Overwatch projekten dolgozhat a Blizzard?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)