Hirdetés

Overwatch - rengetegszer meg fogsz halni, mire ez sikerül Winstonnal

|

Sokan csak buta, össze-vissza ugrálós lövöldének tartják az Overwatch-ot, pedig a Blizzard FPS-ének vannak olyan taktikai mélységei, amit csak kevesen ismernek.

Hirdetés

Főleg az Overwatch megjelenésekor volt hatalmas hiszti abból, hogy D.Va ultija egyszerűen túl erős, még a pálya másik végén is belehalsz, és egyszerűen nem tudsz mit csinálni vele. 

 

Pedig egész egyszerű teljesen hatástalanítani az ultit. Csak egy Winston kell hozzá, aki villámgyorsan odaugrik és a fejére borítja a búrát. A pajzs bent tartja a robbanás erejét, így a csapatból senki sem sérül meg.

Ugyanezzel a trükkel egyébként Reaper ultiját is meg lehet fogni, és egy Molten Core-os Torbjörn turretjére is érdemes ráborítani.

Ti csináltatok már hasonlót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)