Hirdetés

PlayStation Meeting - mit várhatunk a rendezvénytől?

|

Szeptember 7-én este tartja következő nagy rendezvényét a Sony, amire izgalmas bejelentésekkel készülnek. Összeszedtünk mindent, amire a PlayStation Meetingen számítunk.

Hirdetés

Az E3-on lenyűgözött mindenkit, a gamescomot viszont zsinórban második éve hagyta ki a Sony. A kiadónak van mit megmutatnia, sőt, annyi minden, hogy az tényleg külön rendezvényt és így nagy figyelmet érdemel. Októberben jön a PlayStation VR, de lehet, hogy előtte még legalább egy, vagy akár kettő új konzolt is kapunk. Mindenképp izgalmas lesz, alább összeszedtük, mire lehet számítani.

Mikor lesz a PlayStation Meeting?

A rendezvény hazai idő szerint szeptember 7-én, este 9 órakor kezdődik.

Hol nézhetem? Lesz élő közvetítés?

Az eseményt a Sony élőben streameli YouTube-on és Twitch-en. Mi is élőben fogunk liveblogolni, a fontos bejelentésekről szóló legfrissebb híreket pedig megtaláljátok a főoldalon.

Mik a várható bejelentések?

PlayStation Neo

A Sony korábban megerősítette, hogy készül egy a jelenleginél erősebb konzol, de részleteket nem árult el róla. Pletykákból úgy tudjuk, a gép támogatni fogja a 4K-s felbontást mind videók, mind játékok esetében, egy 8 magos, 2.1 GHz-es Jaguar processzor, egy 36 számítási egységgel, valamint 911 MHz-cel üzemelő AMD GPU, és 8GB, 218 GB/s-os  átviteli sebességű GDDR5 RAM kerül bele. A framerate szintén javulhat, több játék fogja megütni a 60 fps-t. Még októberben, a PSVR piacra kerülése idején megjelenhet.

PlayStation 4 Slim

Gyakorlatilag minden kiderült már a PlayStation 4 vékonyított változatáról, de a Sony mindezidáig nem erősítette meg, hogy a videókon a valódi, végleges konzol látható. A gép kisebb az eredetinél, a gombokat átrendezték, kivették az optikai portot, és állítólag támogatja az 5 GHz-es Wi-Fi hálózatokat is. Egyelőre csak 500 GB-os verziót láttunk belőle, de elvárható lenne minimum egy 1TB-os is. 

Az ehhez kapcsolódó DualShock 4 ugyan nem szignifikánsan, de szintén változik: a Light Bar fénye átüt a touchpad felső részén. 

PlayStation VR

Az idei év nagy dobása a PlayStation VR, és mivel körülbelül egy hónapra vagyunk az október 13-ai megjelenéstől, biztos, hogy szólni fognak róla pár szót. Azt még nem tudjuk mit, talán megmutatnak néhány játékot, de a PlayStation Blog hetek óta csak azokkal foglalkozik, nem biztos, hogy tudnának még újat mondani. Hacsak nem új bejelentésekre kerül sor, mint a Call of Duty: Infinite Warfare VR demója.

PlayStation Now

Észak-Amerikában már PC-ről is elérhető a PlayStation Now, avagy a szolgáltatás, amivel PlayStation 3-as játékokat játszhatunk más platformokon, nálunk (és a világ legtöbb országában) viszont még PS4-en sem. Időszerű lenne kiterjeszteni, biztosan volna rá igény.

Red Dead Redemption remaster / Red Dead Retribution

Nem sok esélyt látunk rá, de a napokban két helyről is érkezett infó, miszerint a PlayStation Meeting során mutatja be a Rockstar a Red Dead Redemption remasterét vagy a Red Dead Retributiont. Bizakodunk, reménykedünk, de azért csak finoman.

Mit gondoltok, mi lesz még? A fentiek közül mit vártok a legjobban? Osszátok meg velünk kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)