Hirdetés

Pure 2 felfüggesztve?

|

Hivatalosan be sem jelentették, ám most mégis arról cikkezhetünk, hogy a Disney leállította quados Pure folytatásának munkálatait.

Hirdetés

Bár a tavalyi esztendő egyik kellemes meglepetésének bizonyult a Blackrock Studios Pure címen ismert versenyjátéka - szerette a sajtó, szerettük mi is (Boe tesztje) - mégsem beszélhetünk mindent elsöprő sikerről, lévén PS3, X360 és PC platformokra alig több, mint 300 000 példányt sikerült értékesíteni az Egyesült Államokban.



Miközben a fejlesztőcsapat következő alkotását (Split/Second) várjuk, az egyik korábbi alkalmazott saját blogjában közzétette, milyen munkákat végzett a kilencvenes évek vége óta. Young Ko 3D grafikusművész és dizájner egyik legutolsó munkájaként járműmodelleket és shadereket tervezett volt a Pure 2-höz. Bejegyzésében az áll, hogy a Pure 2 kiadásáról szóló szerződést felmondták. Ugyanezt támasztja alá a bejegyzett márkaneveket nyomon követő Superannuation információja is.



A Disney még nem nyilatkozott az ügyben, így nem tudjuk, hogy valóban jégre került-e a Pure 2, vagy minden rendben, s a halálos száguldozásra invitáló Split/Second után visszatérhetnek a Blackrock srácai kedvenc quadjaikhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)