Hirdetés

Quake Live - Jelentkezz a bétára!

|

A pár napja bejelentett Quake Live hamarosan egy publikus bétával kedveskedik az FPS rajongóknak.

Hirdetés

Ahogy arról Chavalier kollega pár napja beszámolt, az id Software szövetkezve az IDA Worldwide egy ingyenes, web alapú lövöldét hoz tető alá, ami a Quake Live nevet kapta. A projekt korábban Quake Zero néven futott, azonban a végső cím sokkal világosabban fejezi ki, hogy a mostani id Software alkotás mit is takar. A Carmack vezette brigád állítása szerint  statisztikákkal, barátlistával, csettel, szponzorált versenyekkel és pályaszerkesztővel megáldott böngészőből indítható és teljesen ingyenes szolgáltatás lenne a Quake Live, mely bevételének forrásait a játék közben felbukkanó és jól elhelyezett reklámokkal biztosítaná. 

 

13.jpg
 

 

Aki esetleg kedvet érez, hogy segítse az id Software és az IDA Worldwide munkáját, annak nincs más dolga, mint ellátogatni a játék hivatalos oldalára, ahol tegnap óta lehetőségünk nyílik leadni jelentkezésünket a hamarosan rajtoló bétára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)