Hirdetés

Quake Live - Webes móka ingyen!

|

Az id Software és a játék közbeni reklámok szakértőjének számító IGA összefogásában web alapú Quake játék készül.

Hirdetés

Mégiscsak tartogat meglepetéseket az aktuális GDC. A Quake Live a hagyományos, ingyenesen játszható web alapú játékok korlátain túllépve statisztikákkal, barátlistával és szponzorált tornákkal szolgál. Cserébe csupán néhány jól elhelyezett reklámot kell elviselni. Mindazok, akik annak idején kihatyták a Quake III-at, megismerhetik a játékot, mely az Unreal Tournament-tel hosszú hónapokon át vívta döntetlennel végződő harcát a játékosok kegyeiért. Az IGA új "freemium" koncepciója ingyenes játékot, extra szolgáltatásokat jelent, s a költségeket a reklámbevételek fedeznék. Justin Towsend, az IGA Worldwide CEO-ja bízik benne, hogy más kiadók is rákapnak erre a megoldásra. Az egész koncepció a játék ingyenességét leszámítva, az XBox Live és a Games for Windows Live megoldásokra emlékeztet.
A quakelive.com-on keresztül futó játék indulásának időpontját még nem fedték fel.

 

 

quakelive15.jpg
 
 
 
13.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)