Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jövő héten jöhetnek a brazil operátorok

|

A Ubisoft - véletlenül - bejelentette a Rainbow Six: Siege következő kiegészítőjét, ami az Operation Skull Rain nevet viseli, és a BOPE rendőreit hozza el nekünk.

Hirdetés

A mai nap folyamán megjelent, majd valamiért el is tűnt a UbiBlogon egy bejegyzés, mely az Operation Skull Rain részleteit taglalta. Lehet, hogy a megjelenési dátum még változni fog, a többi már valószínűleg nem.

A jelen állás szerint augusztus 2-án, azaz jövő hét kedden érkező Rainbow Six: Siege DLC csomag két új operátort hoz a Season Pass vásárlóinak (a többieknek egy hetet kell még várni, hogy Renownnal feloldhassák őket), valamint egy új pályát, ami egy brazil favelába visz minket (ez mindenkinek ingyen jár). A BOPE (Batalhão de Operações Policiais Especiais), azaz a brazil különleges alakulat egyik tagja Caveira, aki védekező szerepet tölt be. Különleges képessége a Silent Step, amivel ellenfelei közelébe lopakodhat, semlegesítheti őket, és leleplezheti, hol bújkál a többi csapattag. Egy M12-vel és egy SPAS-15-tel indul bevetésre, de lesz nála egy C4 és egy szögesdrót is.

A másik Capitão, ő íjat hord magánál, aminek nyilai elszívják az oxigént a szobából, így megfojtva az ottlévőket. Füstgránáttal, egy M-249-cel vagy egy PARA-308-cal szereli fel magát, de repesz- és bénító gránátot is vihet.

Jön továbbá egy új játékmód (vagy inkább nehézségi szint), a Tactical Realism, melyben a játékosok nem jelölhetnek meg ellenfeleket, nem kapnak jelzést, ha célpontjuk meghalt, a tárakkal is óvatosabban kell bánniuk és egy kicsit kevésbé részletes HUD-ot láthatnak. Jön továbbá egy döntött fogó, amivel gyorsabban válthatunk a célkeresztbe nézés és a csípőből tüzelés között.

A bejelentésre várhatóan holnap délután kerül sor, további részleteket pedig 30-án, az Xbox Pro League döntője alatt árulnak el. Addig is raktározzátok el a fenti infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)