Hirdetés

Red Dead Redemption - ingyen adják a DLC-ket

|

Nem elég, hogy a Red Dead Redemption immár Xbox One-on is játszható, még a letölthető extrák nagy részéért sem kell fizetnünk.

Hirdetés

A Microsoft a napokban jelentette be, hogy az Xbox One visszafelé kompatibilis játékai közé bekerül a Red Dead Redemption is, így az előző generációs konzolokra megjelent klasszikus végre az új masinákon is játszható.

Ennek apropóján azonnal meg is nőtt a kereslet, a Red Dead lemezeket vitték mint a cukrot, a Rockstarnál pedig nagyon örültek annak, hogy ekkora az érdeklődés a játék iránt, ezért úgy döntöttek, hogy egy kis ajándékkal is kedveskednek a vásárlóknak.

Bár az alapjáték és az Undead Nightmare kiegészítő továbbra is pénzbe kerül (bár ezek is akciósak), a The Legends and Kilers, a Liars and Cheats, az Outlaws to the End, a Myth and Mavericks valamint a Hunting and Trading csomagok teljesen ingyenesen letölthetőek az Xbox Live-ról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)