Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes reggelt mindenkinek. Noha kinézve az ablakon még nem sejteni, de az ég sarkából már bizonyságot nyerni látszik az az ígéret, hogy ma bizony zuhé lesz... Kapjon hát magához mindenki egy esernyőt indulás előtt, no és kukkantsa meg a reggeli híreket :)

A tíz legidegesítőbb női kérdés a foci-vb alatt: Kik játszanak az izék ellen? Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecítát? Te, a Figónak van felesége? Szerinted melyik csapatnak szebb a meze? Akinek nincs labdája, az miért fut? A hosszabbításra is kiváncsi vagy? Összesen hány félidő van? A németek miért rúgnak olyan erősen? Te, azért lassítják a képet, mert a Vitray már öreg?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)