Hirdetés

'Reggelt!

|

Hűvös téli, vasárnapi reggelre ébredtünk, kinek van ilyenkor kedve kibújni az ágyból? (Nekem. Hüpp) Ahogy itt mazsolázgatok a hírek között egész sok érdekességre találtam, ezeket hamarosan megosztom veletek, de addig is itt a reggeli vicc, amely ezúttal egy "Alkohol - magyar szótár"...

Hirdetés

*Mint tudjuk, nagy dzis szeszes alkohol elfogyasztsa utn az ember elfelejti anyanyelvt, s egy specilis idimt kezd beszlni. Ennek a megrtse nem mindig egyszer feladat, ezrt most kzreadjuk sztrunkat, amely remljk mind a kommunikl szemly, mind krnyezete szmra hasznosnak bizonyul. *Alkohol** **- Magyar (fonetikus) -** ** Magyar (rtelmezs)* - Mezsr.- Mg egy srt. - Szeretnk mg egy (utols) srt krni. - N'dzed. - Van tzed? - Krem adjon tzet, legyen szves. - Gyogizsdzsaj. - J kis csaj (vagy)! - Nagyon vonznak tallom nt, kisasszony. - Mfaszan. - Mi a f@sz van? - Bocsnat, nem rtettem amit mondott. - Huubaze. - H, b@zeg ! - Sajnos gy rzem, hogy rvidesen rosszul leszek. - Jjjjjaaaa. - Jaj! - Meglehetsen fradtnak rzem magam, taln jobb lenne ha valaki segtene hazamennem. - Pisaba. - A p*csba. - Meggrem, hogy tbb nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani. - Amsziki. - Adj mr egy cigit! - Legyen szves engem is knljon meg a cigarettjbl! - Fiszk. - Fizetek. - Fr, krem a szmlmat, legyen szves!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)