Hirdetés

Resident Evil: Operation Raccoon City - a 2016/03-as GameStar teljes játéka

|

Ebben a hónapban egy újabb Resident Evil játékkal jelentkezünk, az Operation Raccoon City azonban nagyon más, mint a széria többi darabja.

Hirdetés

Akik beszerezték a januári lapszámot, azok ma már boldog tulajdonosai a Resident Evil 5-nek, ebben a hónapban pedig a Capcom szériájának egy másik darabja került terítékre.

A Resident Evil: Operation Raccoon City cselekménye valahol a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3: Nemesis környékén játszódik, és bár bizonyos karakterek ezekben a játékokban is felbukkannak, a Raccoon City sztorija nem része a kánonnak. Ebben az epizódban nem a már jól ismert főszereplők bőrébe bújunk, hanem a másik oldal, az Umbrella Corporation elit zsoldosait irányítjuk, akik a katasztrófa kitörésekor érkeznek a városba.

A célunk az, hogy a városban pusztító T-vírust megfékezzük, a nyomokat eltüntessük, a túlélőket pedig likvidáljuk, hiszen az a biztos, ha nincs, aki beszámoljon az esetről. Időközben persze nemcsak a zombikkal, hanem az amerikai hadsereg különleges egységeivel is szembe kell majd néznünk, így a legkülönfélébb eshetőségekre is fel kell készülnünk.

A játékban hat különböző karakterosztály közül választhatunk, így akár a mesterlövészkedést, akár a robbantást, akár a gyógyítást preferáljuk, találunk majd a játékstílusunknak megfelelő specialistát. A kampányt nemcsak egyedül, hanem három barátunkkal is végigtolhatjuk, a kooperatív mód pedig az Operation Raccoon City egyik legszórakoztatóbb és leghangulatosabb végigjátszási módja. Emellett akár kompetitív 4v4 csatákban is részt vehetünk.

Szerencsére csak a környezet horror, a játék gépigénye egyáltalán nem. A futtatáshoz legalább Windows XP operációs rendszerre, egy 2,4 GHz-es Core 2 Duo  vagy 2,8GHz-es Athlon X2 processzorra, 2GB RAM-ra, valamint egy GeForce 8800GTS, esetleg Radeon HD 3850 videokártyára lesz szükségünk. Na meg 8GB helyre a merevlemezen, de ez végképp nem lehet szűk keresztmetszet.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2016/03-as számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)