Hirdetés

Egy kooperatív shootert tölthetünk le ingyen

|

A Humble Bundle most 48 órán át ingyenesen kínál egy lövöldözős játékot, ami egyébként 24,99 euróba kerülne.

Hirdetés

Bár a PS4-eseket most lefoglalja vagy a God of War, vagy a Yakuza 6 (mindkettőt érdemes beszerezni, ne óvatoskodjatok), a többieknek más elfoglaltság után kell nézni. Az ingyen játék mindig segít ilyenkor.

Hirdetés

Április 21-én este 7-ig lehet megszerezni a Satellite Reign-t a Humble oldaláról. A játék egy négyfős kooperatív játékot is támogató felülnézetes akció-shooter, amiben mindenki egy ügynököt irányít. A helyszín egy cyberpunk város, melyet átsző a bűn, és mi lopakodva, öldökléssel, lopással és szabotázzsal tehetünk ez ellen. Az egész játéktér nyitott.

Ha szeretnétek kipróbálni, menjetek erre az oldalra, jelentkezzetek be vagy regisztráljatok, kattintsatok az "Add to Cart" gombra, majd várjátok, míg megérkezik az e-mail a további teendőkkel. A procedúra végén kapott kulcsot Steamen fogjátok tudni beváltani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)