Hirdetés

Jövő héten kipróbálható lesz a Sea of Thieves

|

Az Insider Program résztvevői segíthetnek a Sea of Thieves tökéletesítésében.

Hirdetés

Nagyon nincs még kész a Sea of Thieves, vagy legalábbis nincs olyan állapotban, amivel a Rare elégedett lenne. Megjelenési dátumot még hozzávetőlegesen sem tudunk, az alfát pedig most frissítették 0.1.0-s verzióra.

A következő lépés a december 16-18 között zajló technikai alfateszt lesz, melyben azok vehetnek részt, akik jelentkeztek a játék Insider programjába. Körülbelül 1000 embert fognak beengedni, és senki nem beszélhet majd a tapasztalatairól nyilvánosan. Elsősorban a rendszerek működését akarják tesztelni, illetve kikérni a játékosok véleményét arról, mi mennyire tetszik nekik, min változtatnának. Ha szeretnétek kipróbálni a játékot, jelentkezzetek a fenti linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)