Hirdetés

Sea of Thieves - még az indulás előtt kaptunk választ néhány kérdésre

|

Főleg a karakterek testreszabását érintő kérdésekre válaszoltak a Rare kollégái egy indulás előtt utolsó AMA topikban.

Hirdetés

A rengeteg várakozás után hamarosan végre felvehetjük a kampókezet és kihajózhatunk a hét tengerre. A holnapi megjelenés előtt azért a Rare még megválaszolt néhány kérdést Redditen a Sea of Thieves jövőbeli tartalmait és a karakterek testreszabását illetően.

Hirdetés

Az első kérdés az volt, hogy a fejlesztők tervezik-e nyilvánosságra hozni az első évre vonatkozó, megjelenés utáni menetrendet.

"Szerintem ha valaha is csinálunk ilyet, az csak néhány hónapot fog lefedni. Szeretnénk fenntartani némi titokzatosságot (hogy meglepődhessetek és elámulhassatok), és reaktívak szeretnénk maradni. Minden változni fog, ahogy a Sea of Thieves fejlődik. Ezzel együtt szeretnénk időt arra, hogy rendesen bemutathassuk az újdonságokat a játékosoknak, mielőtt beépítjük azokat. Az egész projekt során egy 'mutasd, ne mondd' elv szerint csináltunk mindent, és ehhez a jövőben is tartani fogjuk magunkat."

Felvetődött a kérdés, hogy a karakterek testreszabását illetően bővülni fognak-e a lehetőségek, és hogy valaha számíthatunk-e különböző régiókban otthonos kalózokra is.

"Igen. A művészeti csapatunk rengeteg munkát fektetett különböző kozmetikai elemekbe, és már láttunk is tőlük különböző keleties stílus irányzatokat, amik nagyon lazák lettek. Látni fogtok több fajta kozmetikai stílust is, ahogy haladunk előre."

A testreszabás témájában előjöttek a tetoválások is. A kalóz kultúrában komoly szerepe volt ezeknek, így felvetődött a kérdés, hogy kapni fogunk-e ilyesmit.

"Akárcsak a hajszínnel, úgy a tetkókkal is dolgozunk egy megoldáson. Nagyon tetszik az az ötlet, hogy a játékosok feloldhassanak bizonyos mintákat bizonyos események után. A technikai háttere megvan, szóval ez valami olyasmi, amit nagyon szeretnénk beépíteni majd a megjelenés után."

Az utolsó téma a zászlók kérdése volt. Lesznek-e különböző zászlók, amikkel jelezhetjük majd PVE vagy PVP irányultságunkat?

"A rövid válasz: igen, abszolút szeretnénk valami ilyesmit. Remek módja ez annak, hogy jelezd játékbeli szándékaidat (vagy megtéveszd a többieket). Már csak meg kell állapodnunk azon, hogy mikor valósítsuk ezt meg, de igen, remek megoldásnak hangzik."

A Sea of Thieves megjelenése csak néhány órára van. A hivatalos start március 20-án esedékes PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)