Hirdetés

Shadow Warrior 2 - újabb gameplay videón Wang kalandjai

|

Továbbra sem tudni pontosan, mikor érkezik a Shadow Warrior 2, de míg erre az infóra várunk, nézhetünk némi játékmenetet a folytatásból.

Hirdetés

A lengyel Flying Wild Hognál szép csendben készül tavaly nyári bejelentése óta a Shadow Warrior 2, rengeteg infót viszont nem kaptunk a lövöldözést és a kaszabolást ötvöző FPS-ről. Mivel a kooperatív mód érkezéséről már tudunk, nagy bejelentésre nem is nagyon érdemes számítani, de azért más formában életjelet adott magáról a stúdió.

Zárt körben már meg is mutatták a játék PC-s változatát, egy lengyel YouTube-csatorna tulajdonosainak pedig azt is megengedték, hogy az ekkor rögzített felvételekből nagyjából tíz percet meg is osszanak. Ez a viszonylag rövid idő is elég volt rá, hogy Wang szerepében jó néhány ellenfelet elintézzen a játékos, eközben pedig nem csak a rendelkezésünkre álló fegyverek és képességek közül láthatunk elég sokat. A vicces beszólások és a sztori egy apró szelete mellett ugyanis azt is megleshetjük, milyen lesz a Shadow Warrior 2 kontrolleres irányítása.

Nektek hogy tetszett a fenti gameplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)