Hirdetés

Shutter Island - DiCaprio elveszti az eszét?

|

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio ismét együtt forgatnak, ám ezúttal egy misztikus thriller lesz a végeredmény.

Hirdetés

Talán helyesebb lett volna, ha múlt időt használok, ugyanis Dennis Lehane 2003-ban megjelent regényének adaptációja gyakorlatilag kész. A Paramount azonban úgy döntött, hogy október helyett csak jövő februárban kívánja bemutatni a filmet.



Röviden összefoglalva az 1954-ben játszódó történet két rendőrbíróról (Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo) szól, akik a Massachusetts állambeli Shutter sziget elmegyógy- és büntetőintézetének (kb. mint az Arkham Asylum) eltűnt bentlakója után nyomoznak. Furcsán viselkednek az őrök, az ápoltak, az orvosok és az ápolók, az intézmény vezetője (Ben Kingsley) pedig az orruknál fogva vezető őket. A rejtélyek száma percről percre gyarapszik, ám a pokol csak akkor szabadul el, amikor hurrikán csap le a szigetre. A külvilágtól elvágva, a bentlakók lázadásától fenyegetve csapdába szorulnak, ahonnan nem biztos, hogy van kiút. Különösen akkor, ha már maguk sem tudják mi a valóság, és mi a káprázat.







 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)