Hirdetés

Sniper: Ghost Warrior 3 - még tovább csúszik

|

Amikor már azt hittük, hogy a mesterlövészes csoda megjelenési dátuma kőbe van vésve, jöttek a fejlesztők és megcáfoltak minket.

Hirdetés

A Ci Games egy nem túl örömteli hírrel fogadott minket ma reggel. Úgy néz ki, hogy a Sniper: Ghost Warrior 3 előző késése csak időnyerés volt, mert a cucc még mindig nem áll jól. Még pár hónap kell a fejlesztőknek a befejezéshez.

A jelenlegi csúsztatás szerint áprilisra várhatjuk csak a mesterlövészes FPS-t, ami ezzel együtt már lassan 6 hónapos csúszásnál tart. A CI Games jelentése szerint leginkább az optimalizálással fogják tölteni az extra időt. Azt szeretnék, ha minden platformon simán indulna a program.

"Reméljük, hogy megértitek a döntésünket, és kivárjátok ezt az extra időt, hogy játszhassatok a címmel, ami újradefiniálja majd a sorozatunkat és az egész mesterlövész műfajt."

A késleltetés miatt a Sniper: Ghost Warrior 3 2017. április 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)