Hirdetés

Sonic - két új játék is érkezik 2017-ben

|

A SEGA a napokban ünnepelte Sonic 25. születésnapját, ebből az alkalomból pedig két új Sonic-címet is bejelentett 2017-re. Az egyik már az NX-re is jön.

Hirdetés

A legutóbbi néhány próbálkozás után most nem a Sonic sorozat a játékvilág kedvence, és a rajongók sincsenek nagyon oda a SEGA-ért. Talán majd 2017-ben ez megváltozik.

Két játék is jön ugyanis jövőre. Az egyik újdonságot, Sonic Maniát a San Diego Comic-Conon tartott születésnapi bulin ki is próbálhatták az érdeklődők. A 2D platformer a klasszikus Sonic-játékokra hasonlít, mi több, a játékosok újrajátszhatják a már ismert régi pályákat, de újabb kihívásokkal is szembenézhetnek. A fejlesztők szerint a régi és az új rajongók is meg lesznek majd elégedve a jövő tavasszal PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játékkal.

A másik az alábbi videóban látható projektnek egyelőre még címe sincs, de azt tudni lehet róla, hogy a 2011-es Sonic Generationshöz hasonlóan klasszikus és modern Sonic-karakterek is játszhatók lesznek benne. A játék a  trailer alapján egy sötétebb, komorabb világban fog játszódni és feltehetőleg co-op mód is kerül bele. A névtelen projekt 2017 karácsonyán érkezik, és a PC-PS4-XOne trió mellett az új Nintendo konzolon, az NX-en is elérhető lesz.

A SEGA az új játékokon kívül beszélt a mobilos Sonic Dash-ről, amelyet már 200 millió alkalommal töltöttek le, ennek örömére pedig egy különleges in-game eseménnyel kedveskednek a játékosoknak.

Szóba került még a Sonic Boom sorozat is - a Fire & Ice című játék szeptember 27-én jelenik meg kizárólag 3DS-re, az animációs sorozatból pedig készül a második évad.

Ti várjátok már az új Sonic-játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)