Hirdetés

Sony: Nem a leggyorsabbnak kell lenni, hanem a legjobbnak

|

A következő konzolgenerációban nem feltétlenül az fog nyerni, aki előbb rukkol elő forradalmi készülékével, állítja az SCEA fejese, Jack Tretton.

Hirdetés

Korábban arról szóltak a pletykák, hogy a Sony még a Microsoft előtt be szeretné mutatni a PlayStation 3 utódját, Jack Tretton állítása szerint viszont nem ez a siker kulcsa.

"Soha nem voltunk elsők. Soha nem voltunk a legolcsóbbak. Az egész arról szól, hogy a legjobbak legyünk," - mondta Tretton, a Sony Computer Entertainment America elnöke. "Ha jobb gépet tudsz építeni, ami egy kicsit később jelenik meg, az sokkal előnyösebb, mintha sietve dobnál valamit piacra, ami hosszútávon kifogy majd üzemanyagból.[...]Egy tökéletes világban azt szeretnéd, ha a legjobb, elsőként érkező gép lenne egyben a legolcsóbb is. Ennek ellenére az első cél a legjobb gép megalkotása, amire mi mindig is fókuszáltunk." Nekünk tetszik ez a felfogás, ti mit gondoltok róla?

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)