Hirdetés

Spelunky - sikerült még gyorsabban végigrohanni a barlangban

|

Véletlenszerűen generált pályákkal operáló játékon rövid idő alatt végigrohanni nem kis teljesítmény, erre láthatunk most egy példát, vagyis a legújabb rekordot.

Hirdetés

A Spelunky indie platformer 2009-ben PC-re jött, látott és győzött, legalábbis hamar az újságírók és játékosok kedvencévé vált. Olyannyira, hogy 2012-ben Xbox 360-ra, 2013-ban pedig PlayStation 3-ra is megjelent.

No de most nem a játékot jöttünk dicsérni, hanem egy újabb rekordról számolunk be vele kapcsolatban: egy Pibonacci nevű twitchernek sikerült 1 perc 55 másodperc alatt végigjátszania a játékot, ami már csak azért is nagy dolognak számít, mert véletlenszerűen generált pályákról beszélünk. Magyarán minden egyes végigjátszásnál más-más pályaszerkezetet kapunk, így lehetetlen előre begyakorolni, merre kell menni (bár az is igaz, hogy sokat segít az iránytű).

Az előző rekordot Samots állította fel, aki 2 perc 1 másodperc alatt végzett a játékkal. A készítők oldaláról az alapverziót ingyenesen letölthetitek, érdemes tenni vele egy próbát, ha kedvelitek a műfajt. Kicsit lassabban fog menni, de megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)