Hirdetés

Star Wars: Battlefront - megvan a Bespin megjelenési dátuma

|

A Star Wars Battlefront játékosok készülhetnek a Bespin egének elfoglalására.

Hirdetés

Az EA bejelentette, hogy a Star Wars Battlefront második nagyobb DLC csomagja, a Bespin még ebben a hónapban, egészen pontosan június 21-én letölthetővé válik a Season Pass tulajdonosoknak. A többiek két héttel később vásárolhatják majd meg.

A dátumon kívül az is kiderült, hogy a játékosok Felhővárosban és az adminisztrátor palotájának viharvert termeiben lövöldözhetnek majd, és akár még a karbonit fagyasztó kamrát is megleshetik. A Bespin DLC tartalmazni fogja még az X-8 Night Sniper és EE-4 blaster fegyvereket is.

Aki esetleg szeretné háttérképnek letölteni a DLC művészeti témáját, az klikkeljen a képre:

A csomagban lesz összesen négy új térkép, és a Lando Calrissian/Dengar páros is, mint játszható hősök. Részletes infó a térképekről és az új star kártyákról a következő hetekben várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)