Hirdetés

Star Wars Squadrons és Assassin's Creed Mirage - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szembenézünk a messzi-messzi galaxis legádázabb pilótáival és Ali Baba negyven rablójával.

Hirdetés

Öles léptekkel közeledünk az évnek azon időszakához, amikor már nem kell komolyabb új megjelenésekkel számolnunk, és nekiláthatunk pótolni az elmúlt hónapok ilyen-olyan okból kimaradt vagy félbehagyott címeit. Afelől persze szemernyi kétségünk sincs, hogy nem végezhetünk a backlog kitakarításával még azelőtt, hogy 2024 elején felébredne téli álmából a játékipar. De azért megtesszük, ami tőlünk telik.

Paca - Még egy kicsit foglalkozom a Flashback 2-vel, aminek az eleje gyalázatosan rossz, és nem gondolom, hogy a folytatás jobb lenne, aztán elkezdem a backlog pusztítását, mindenképp az Assassin's Creed Mirage-zsal. A Baldur's Gate III-ra és az Alan Wake 2-re még nem állok készen.

Hirdetés

Zs - A héten több ígéretes könyvet is beszereztem, illetve elkezdtem a Die Kaiserin című sorozatot a Netflixen, szóval nem ígérem, hogy ezen a hétvégén a játékoké lesz a főszerep. Viszont az Xbox Black Friday-leárazásán néhány száz forintért lecsaptam a Star Wars Squadronsra, így az X-Wingekre azért igyekszem némi időt szorítani.

kristfvarg - A Marvel's Spider-Man 2 kiplatinázása után nem láttam értelmét, hogy ismételten egy nagyobb szabású kalandba vágjak bele. Már csak azért sem, mert a vártnál jóval sűrűbbre sikeredett az elmúlt időszak. Úgyhogy az Alan Wake 2 még kicsit várat magára, de cserébe ott van viszont a Sea of Stars, amit valahol a felénél tettem parkolópályára, illetve a Cocoonban is akad még néhány megfejtésre váró agytekervényes feladvány.

Kaci - Egész hétvégén kint nyomulok a PlayIT-en a Millenárison, és ultranehéz kvízekkel kínzom... bocsánat, szórakoztatom a gamereket, akik remélhetőleg értékes ajándékokkal távoznak majd a nap végén.

Hunter - Egy kicsit most lazábbra veszem a dolgokat. Van pár elintézendő ügyem a géptől távol, aztán remélhetőleg egy kis pihenés is belefér majd. Na jó, azért vasárnap csak elmegyek HC Amirdrassilt raidelni a guilddel, de csak és kizárólag kötelességből, nem szórakozásból!

Szada - Ráfüggtem a legutóbbi ajánlóban említett Coral Islandre, amely olyan, mint egy szteroidokon nevelt Stardew Valley - még az sem hátráltat, hogy Xboxon és PC-n egyaránt képes akkora akadozásokat produkálni, hogy sokszor attól félek, lefagyott, máskor pedig a legváratlanabb pillanatban dob ki és bukom mindazt, amit azon a napon csináltam. De nem adom fel, mert kikapcsol. 

Chavalier - Még megvárom a Warhammer 40,000: Rogue Trader megjelenését, aztán részemről le is zárhatjuk ezt az évet. Addig is megbabonázva kóválygok a Roxfort folyosóin, ugyanis rettenetesen élvezem a Hogwarts Legacyt annak minden nyilvánvaló hiányossága ellenére. Természetesen griffendélesként kezdtem a tanévet, de nem zárom ki, hogy a jövőben egy esetleges újrajátszás alkalmával házat váltsak, itt még a Mardekár is szimpatikus.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)