Hirdetés

Star Wars Squadrons és Crash Bandicoot 4 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Felcsapunk vadászpilótának és odapörkölünk a pimasz lázadóknak.

Hirdetés

Nem csinálunk titkot abból, hogy épp a Star Wars Squadrons tart lázban bennünket. Térfelet választanunk egyszerűbb már nem is lehetett volna. Egyetlen pillanatra sem fordult meg a fejünkben, hogy hitvány köztársaságiak közé keveredjünk, hiszen az uniformisuk nevetséges, bárgyú hívóneveket használnak, és az ügyük elve kudarcra ítéltetett. Kösz, nem, maradunk inkább a nyerő csapatnál.  De persze nem az EA Motive űrszimulátora az egyetlen, amire időt szánunk a következő napokban.

Hirdetés

HP - Próbálom az X-Wing vs TIE Fighter időket újraélni, és egyelőre a Star Wars Squadrons kiadja nekem a nosztalgiát, de sajnos még vannak nagyon furcsa bugok, érdekes módon nem is a játékmenetben, hanem a menürendszer száll el, néha nincs kép, a szerverekre nehéz csatlakozni, egyszer pedig összeomlott az egész, ahogy van One X-en. Ha ezeket gyerekbetegségnek tudjuk be, akkor viszont szórakoztató darab, bár egyelőre csak a sztorit tolom.

Paca - A Mafia: Definitive Editiont fogom befejezni, mert bár sok helyen rossz a fényelés, akadnak bosszantó hibák (lebegő autók, le nem játszódó átvezető), a sztori és a hangulat kiváló. Utána meglátjuk, tanakodom még azon, kell-e nekem a Star Wars Squadrons, vagy inkább a Crash Bandicoot 4-be kezdjek-e bele.

Csirke - Az Új Köztársaság mocskos lázadói azt hiszik, hogy egy sugárpallossal hadonászó ifjonc, egy brióshajú kiscsaj, egy köztörvényes bűnöző, két bádogdoboz, meg egy szőrös bolhazsák véget tud vetni a Galaktikus Birodalom dicső uralmának. Ehhez azért a Titán osztagnak is lesz egy-két szava. Én pedig örömmel robbantom űrszemétté az X-szárnyúakat a Star Wars Squadronsban.

Szabi - Megpróbálok újra belevágni a Metal Gear Solid IV-be, mivel legutóbb a PS4-em úgy döntött, hogy nem is kellenek nekem azok a mentések, és törölt mindent. Szerencsére még csak pár órám volt Kojima játékában, így nem lesz nagyon fájdalmas ismét elkezdeni. 

Gucs - CS:GO, Fall Guys, Rocket League - ezek közül szinte biztosan előkerül valamelyik a hétvégén, de az is lehet, hogy mindegyikhez visszatérek egy kicsit. Aztán ha az online cuccok után lesz még kedvem motorozgatni, akkor talán pörögni fog egy kis Days Gone is.

Kivi - Új tolózáras mesterlövész puskát is hozott a Modern Warfare legújabb szezonja, nem is kérdés, hogy minél előbb meg akarom rá szerezni a damascus festést. Emellett a másik új fegyver is izgalmasnak tűnik, remélhetőleg sikerül nemsokára azt is feloldanom a Battle Passban.

Chava - Kipipáltam a Mafia: Definitive Editiont, emiatt visszatérek a Wasteland 3-hoz, amit hibái ellenére (sajnos akad pár) is piszkosul élvezetes, nehezen abbahagyható szerepjátéknak tartok. Egyszerre gyűlölöm és imádom, amikor cinikus módon az orrom alá dörgöli, hogy igyekezzek bármilyen elszántan, nem menthetek meg mindenkit.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)