Hirdetés

Luke Skywalker fia lett volna egy törölt Star Wars játék főszereplője

|

A Star Wars Episode VII: Shadows of the Sith című játék ötletét jó tíz évvel ezelőtt találták ki, de mint tudjuk, semmi nem lett belőle. Most kiderült egy s más róla.

Hirdetés

2004 végén, a Star Wars III: A Sith-ek bosszúja premierje előtt fél évvel a LucasArts több játékkoncepcióval is kísérletezett. Akkor George Lucas úgy gondolta, ezt követően nem lesz több film, így a történet akár egy játékban is folytatódhatott volna.

A 2008-ban megjelent Rogue Leaders: The Story of LucasArts könyvben szerepelt a Star Wars Episode VII: Shadows of the Sith című játék logója, de már akkor is tudtuk, hogy ez egy elvetett projekthez tartozott. Haden Blackman, a LucasArts kreatív igazgatója elmesélte, hogy több mint tizenkét koncepcióval kísérleteztek, fókusztesztelték őket, és kiderült: a játékosok jediként akarnak játszani, és használni akarják az erőt. A Shadows of the Sith főszereplője Ben Skywalker, Luke és Mara Jade fia lett volna (a kiterjesztett univerzumban létezett, de az Az ébredő Erő óta már nem kánon, nem számít), aki a sötét oldal és a fény határán egyensúlyozva olyan képességeket használt, amiket soha nem láttunk azelőtt sem filmekben, sem játékokban.

Neki kellett volna megvédenie az univerzumot a gonosztól: egy Solótól. Ez utóbbi ötlet végül a Star Wars VII filmben él tovább, a koncepció további részeit pedig a The Force Unleashed játékokba vették át, igaz, ott nem egy Skywalker gyermek volt a főszereplő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)