Hirdetés

State of Play lesz a héten, a Ghost of Tsushima áll majd a középpontjában

|

A PlayStation élő közvetítésben mesél el mindent, ami miatt még jobban várhatjuk a Ghost of Tsushima megjelenését.

Hirdetés

A következő néhány hétben különösen érdemes lesz minden nap a képernyőre tapadni, mert folyamatosan jönnek a bejelentések, bemutatók. A Summer Games Festival keretében ma bemutatkozott a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, és ezzel egyidőben bejelentette a Sony az Iron Man VR megjelenési dátumát, de holnap délutánra is várható valami nagy dolog, ha hihetünk Geoff Keighley-nek és csapatának. (És miért ne hinnénk nekik?)

Hirdetés

Május 14-én, csütörtökön este 10-kor indul a State of Play, és teljes egészében a július 17-én megjelenő Ghost of Tsushimára fog fókuszálni. Láthatunk friss gameplay-t (igazit, nem Ubisoft-félét), illetve megnézhetjük, milyen lesz a felfedezés és a harc. Nagyjából 18 percnyi anyagot vágtak össze a srácok - természetesen ismét előre elkészített felvételt kapunk, de ez a State of Play-t ismerőknek nem újdonság.

Azt azért igyekezett leszögezni a Sony, hogy PlayStation 5-ről semmilyen formában nem lesz szó. A közvetítést YouTube-on és Twitchen követhetjük majd, de elég, ha ide, a GSO-ra figyeltek, természetesen mi is kirakjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)