Hirdetés

Szavazz: az Xbox One vagy a PlayStation 4 kezelőfelületét szereted jobban?

|

A követező generációban az egyik teljesen átalakul, a másikon pedig gyakorlatilag nem is változtatnak. Most viszont melyiket kedvelitek jobban?

Hirdetés

A hírek szerint átdolgozott kezelőfelületet kap a PlayStation 5, az Xbox Series X dashboardja viszont szinte semmit sem változik. Ebben a tekintetben (is) teljesen másképp áll tehát hozzá a következő generációhoz a két gyártó. Nagy kérdés azonban, hogy egyáltalán szükség van-e bármiféle változtatásra, ezt pedig úgy felelhetjük meg a legkönnyebben, ha kiderítjük, jelenleg nektek melyik felhasználói felület a szimpatikusabb. 

Hirdetés

PlayStation fronton hosszú ideje közel változatlan a kezelőfelület, a PlayStation 4 dashboardja gyakorlatilag úgy néz ki, mint ahogy 2013 végén először megpillantottuk. Ezzel szemben Xbox téren több komoly változtatást is megtapasztalhattunk, a kezdeti csempés rendszert mostanra teljesen kukázta a Microsoft, egy sokkal átláthatóbb, könnyebben kezelhető felületet kínál immár az Xbox One - és ezzel fogunk találkozni Sieres X-en is. 

Melyik jelenlegi generációs dashboardot szeretitek jobban? A döntés a ti kezetekben van, lent a kommentek között pedig bátran jöhetnek majd a részletesen kifejtett vélemények is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)