Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt december legjobb játéka?

|

Főként licencelt címek, folytatások, spin-offok, újrakiadások és portok tartottak igényt a figyelmünkre 2023 utolsó hónapjában.

Hirdetés

Noha lélekben már arra készülünk, hogy beinduljanak a januári játékmegjelenések, még van egy kis időnk a backlog kipucolása mellett visszatekintetni a mögöttünk hagyott évre, és végiggondolni, hogy milyen alkotásokkal lepett meg bennünket az iparág 2023 decemberében. Karácsony előtt olyan alkotások futottak még be, mint a káprázatos szépségű Avatar: Frontiers of Pandora és az első Warhammer 40,000-es szerepjáték, a Rogue Trader. De kijött a korai hozzáférésből a Disney Dreamlight Valley, a Settlers-rajongók megkapták végre a Pioneers of Pagoniát, és Xbox Series konzolokon is elrajtolt a Baldur's Gate 3.

Nem szabad továbbá megfeledkeznünk a számos szalagcímért felelős The Day Before-ról sem, amelyről bebizonyosodott, amit kezdettől fogva sejteni lehetett, vagyis a fejlesztők az orruknál fogva vezették a játékosokat. Sokan még így is adtak neki egy esélyt, és azt sem zárhatjuk ki, hogy volt, akinek jobban tetszett, mint bármi más, ami december folyamán érkezett.

Hirdetés

A szavazás menete nem változott, ahogy korábban, úgy most is egyetlen címet választhattok ki az alább felsoroltak közül, de ha esetleg kimaradt volna a favoritotok, akkor nyomjatok bátran a "Más, megírom kommentben." opcióra. Emellett lehetőséget adunk arra is, hogy a voksolás eredményének befolyásolása nélkül meglessétek a pillanatnyi állást, erre szolgál ugyanis a "Csak az eredmény érdekel." opció.

Végezetül pedig arra bátorítanánk mindenkit, hogy miután voksolt (vagy eredményt nézett), írja meg kommentben, mit is gondol a decemberi játékfelhozatalról.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)