Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt november legjobb játéka?

|

Izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, a lesújtó kritikák ellenére is be tudja-e húzni a Call of Duty: Modern Warfare III a hónap legjobbja címet. Az eredmény csakis rajtatok múlik.

Hirdetés

Noha még decemberben is jön pár érdekes cím, a játékipar már nem nyomja tövig a gázpedált, ami azt jelenti, hogy felkészülhetünk egy viszonylag rövid, ám az eddigieknél valamivel nyugodtabb időszakra. Szükségünk is lesz rá, hogy megemészthessük az elmúlt hónapok játékdömpingjét, és bepótolhassuk az idő hiányában kimaradt alkotásokat.

November hava különösen megterhelő volt ilyen tekintetben, hiszen harminc nap leforgása alatt sok egyéb újdonság mellett olyan játékok jelentek meg, mint a Call of Duty: Modern Warfare III, a RoboCop: Rogue City vagy a Super Mario RPG. Azt persze nem állíthatjuk, hogy mindegyik jól sikerült, de attól még, hogy valami nekünk nem tetszett, másnak bejöhetett.

Hirdetés

Ennélfogva a szavazás során szokás szerint szabad kezet kaptok, arra a címre böktök rá a felsoroltak közül, amelyikre csak akartok. Ha pedig esetleg kimaradt volna a favoritotok, úgy válasszátok a "Más, megírom kommentben." opciót, és természetesen most is lehetőséget adunk rá, hogy amennyiben nem kívántok voksolni, az eredmény befolyásolása nélkül megnézzétek a verseny állását. Ezt a célt szolgálja a lista alján szereplő "Csak az eredmény érdekel." válaszlehetőség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)